Vi skaber og designer præcis den lederuddannelse, du har behov for.

Hos dialogAkademiet har vi sammen over 100 år ledelses erfaring. Vi omsætter denne viden gennem vores moduler og uddannelser.

Vi samarbejder kun med meget erfarne undervisere i ledelse, der også selv har ledelseserfaring. Herudover er de opdateret på den nyeste forskningsmæssige viden om ledelse og de kan didaktisere og stilladsere undervisning, så den bliver nærværende og engagerende.

GOODMORNING
INFO-MØDE:
Det personlige lederskab og bevægelser i ledelse

8.november
kl.08:30 - 09:30

  • Fra instruerende ledelse, til understøttende ledelse

  • Fra kontrol, til tillid og frihed

  • Fra lukkede beslutningsrum, til åbne transparente og involverende beslutningsprocesser

Admiralgade 17, KBH

Diplom i ledelse

Tag en formelt kompetencegivende lederuddannelse på bachelorniveau hos dialogAkademiet.

Uddannelsen styrker dig som leder eller i det du tager ledelse på. Den støtter dig i at finde dit ståsted, dine værdier, løse de opgaver som du står i, organisere og lede de opgaver, som du/ I er sat i verden for at arbejde med. Den styrker dig i at finde vej i en kompleks hverdag, i at træffe beslutninger og ja, den øger dine handlekompetencer, uanset om det er strategisk ledelse eller ledelse opad, nedad eller til siden.

Det særlige ved at tage diplommoduler hos dialogAkademiet er at vi vægter den personlig og faglig feedback og vejledning meget højt.

Selve uddannelsen udkommer i mange forskellige former og farver: Som regel i en vekselvirkning af onlineelementer, besøg og afprøvning i forskellige organisationer, ledelsesvandringer og helt traditionelt med oplæg og forelæsninger. Vi prioriterer små hold og laver også individuelle forløb

dialogakademiet samarbejder kun med meget erfarne undervisere i ledelse, der også selv har ledelseserfaring. Herudover er de opdateret på den nyeste forskningsmæssige viden om ledelse og så kan vi didaktisere og stilladsere undervisning, så den bliver nærværende og engagerende.

  • Diplom i ledelse er i alt på 60 ECTS point. Du skal have tre obligatoriske moduler, tre valgmoduler og et afgangsprojekt for at have en fuld Diplom i Ledelse. Du kan tage dem i vilkårlig rækkefølge og du kan sagtens kombinere dialogAkademiets moduler med moduler fra andre uddannelsesudbydere.

    Tre obligatoriske moduler a. 10 ECTS point: Det Personlige lederskab og forandring, Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling og Organisation, udvikling og samskabelse.

    Tre valgmoduler a 5 ECTS point: ”Ledelse og Coaching”, ”Ledelse og filosofi” og ”Ledelse og facilitering”. Det er de tre moduler, som dialogAkademiet pt udbyder. Vi kommer også til at designe en bestyrelsesuddannelse med to 5 ECTS point valgmoduler: ”Ledelse af Retslige rammer” og ”Evaluering og kvalitetsudvikling”.

    Et obligatorisk afgangsprojekt a 15 ECTS point modul.

  • 60 ECTS

  • 22.500 kr. eksl moms pr. 10 ects point modul, incl. Test og feedback på test, individuel vejledning og feedbacksamtaler.

    12.500 kr eksl. moms pr. 5 ects point modul. incl. individuel vejledning

    Afgangsprojektet 15 ect point. 28.000 kr eksl. moms og incl 8 timers individuel vejledning

  • For at blive optaget skal du have en kort eller mellemlang videregående uddannelse. En erhvervsakademiuddannelse, eller en bachelor. Derefter skal du have mindst to års erhvervserfaring. (Den sidste regel er netop fjernet for bestemte grupper).

Moduler

  • Kom til info-morgenmøde om modulet fredag d. 8. november kl. 8.30-9.30 i Admiralgade 17, 1066 Kbh K.

    Vores fokus er her at styrke dig som leder i din praksis. Det handler om at se mennesket i lederen. At stille ind på værdigrundlaget for ledelse og for dig som leder. At erkende at det relationelle er det grundlæggende. At lede efter balancerne i hverdagen og skubbe til dine forestillinger om hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan lade sig gøre i ledelse. At bruge dine ord og begreber ”klogt”, når du kommunikerer. Her får du mulighed for at komme hele vejen rundt i dine kommunikationsmønstre og mulighed for at reflektere over egen praksis.

    Undervisere: Marianne Vesterbirk og Ghita Vejlebo

    Datoer: 16/01, 30/01, 26/02, 13/03, 31/3, 10/04, 8/05 -2025

    Eksamen den 12/06

  • Vores fokus er at styrke din dialog som leder i forhold til at skabe motivation, løse konflikter og skabe et læringsmiljø, der sikrer faglig udvikling. Her træner vi i hvordan professionelle samtaler kan gennemføres. Hvilke samtaleformer der egner sig til dig og din organisation og hvilke metoder der egner sig til personale- og kompetenceudvikling, så organisationen lærer af fejl og uhensigtsmæssigheder og springer ud som en produktiv uenighedsorganisation. Vi kigger ind i hvordan magten konstituerer sig og hvordan du kan orkestrere både selvledelse og medledelse, der hvor du er.

    Undervisere: Marianne Vesterbirk og Ghita Vejlebo

    Datoer: 26/2, 4/3, 18-19/3, 11-12/4,
    Eksamen: 13-14/5

  • Her er vi oppe på den store klinge og kigger ind i strategi og organisationsforståelsen. Her er fokus at styrke dig i at igangsætte og vurdere nye styringsmetoder og have fokus på den strategiske udvikling, at styrke din analytiske og refleksive kompetence i forhold til organisatoriske problemstillinger og identificere både dit behov og dine medarbejderes behov for kompetenceudvikling. Vi kigger ind i de mange balancer, der skal være i din organisation mellem alle R’erne: Rammer, Relationer, Ressourcer, Resultater, Råderum og Refleksioner. Og så ser vi ind i forskellige innovative metoder om samskabelse/co-creation, bruger og borgerinddragelse med det formål at du træner dit strategiske blik og og dine måder at inddrage på.

    Underviser: Line Arnmark

    Datoer: 2/9, 16/9, 30/9, 28/10, 11/11 2024
    Eksamen: 25/11 2024
    Aflevering af eksamensopgaver mandag d. 18. November kl. 12

  • På dette 5 ects point modul i Ledelse og facilitering får du viden, forståelse og konkrete redskaber til at facilitere forandringsprocesser, workshops, møder m.v.

    I Dialogakademiets lederuddannelse har vi altid de nødvendige professionelle samtaler og de reflekterende processer som det grundlæggende. Vi introducerer protreptiske greb og træner protreptiske samtaler. Du behøver ikke at have forhånskendskab til protreptikken.

    Herudover arbejder vi med:

    • Procesdesign

    • Øjebliksfacilitering

    • Gamemastering

    • Udretterdagsorden
      (Datoer: 28/11 – 4 og 5/12 2024 Eksamen den 8. januar 2025)

    Undervisere: Partner i Dialogakademiet Ghita Vejlebo

  • Afgangsprojektet forener alle de øvrige moduler og bør være en syntese af hele diplom i ledelse. Det kvalificerer dig til at kunne identificere, reflektere og analysere en ledelsesmæssig problemstilling. Projektet skal angive måder at håndtere den konkrete problemstilling på og vise handlemuligheder gennem anvendelse af teorier, strategier og analyse af empiri.

    Forår 2025:

    Undervisningsdage: 21-22/1, 5-6/3, 27/3 (Vejledningsdag), 29-30/4. Eksamen i juni efter aftale.

    Hertil kommer det individuelle projektvejledningsforløb, som tilrettelægges efter aftale med den enkelte studerende.